Training en Coaching

TRAINING EN COACHING

CONSEARCH verzorgt groepstrainingen, mediation en individuele coaching. Op verzoek kan een speciaal programma worden gevolgd in Italië.

GROEPSTRAINING “DE ALLROUNDER”

De ‘allrounder’ is een compleet trainingsprogramma dat bestaat uit twaalf modules met een tijdsduur van vier tot vijf uur per module. De modules zijn ook los te volgen. Het programma is geschikt voor een grote doelgroep. Er is géén specifieke vooropleiding vereist. Voor een volledig programma met acht deelnemers en twaalf modules, bedraagt de prijs per module per deelnemer € 156,25,-
Voor grotere organisaties is een train-de trainer-programma beschikbaar.

Persoonlijke effectiviteit

Constructieve attitude (NLP)
Communicatie
Oorspronkelijk denken
Onderhandelen
Klantgerichtheid
Resultaatgericht werken

Groepseffectiviteit

Situationeel leidinggeven
Projectmanagement
Businessplanning
en strategie
Omgaan met macht
Personeelsbeleid
Zakelijk presenteren

COACHING EN MEDIATION

De kosten voor coaching en mediation bedragen minimaal € 60,- maximaal € 120,- per uur en, een en ander afhankelijk van de totale tijdsduur.

ITALIË-SPECIAL

Op verzoek kan een programma op maat verzorgd worden in Tarsogno, een bergdorpje gelegen in de Italiaanse Apenijnen, op de grens van Emilia Romagna en Liguria. Het ligt zestig km ten westen van Parma en twintig km ten oosten van de middellandse zee.
Binnen een straal van één tot drie uur zijn tal van grote steden en bezienswaardigheden te bezichtigen, waaronder Milaan, Genova, Parma, Bologna, Florence, Pisa, Luca en de Cinque Terre.
Een verblijf kan gecombineerd worden met een groepstraining, individuele coaching, maar desgewenst ook een korte Italiaanse taalcursus en/of culinaire en culturele activiteiten.